No cure? No Way!!

Hoe vaak heeft u het gevoel dat u aan uw eigen zaken niet genoeg tijd besteed? Het is dan ook vrijwel zeker dat u uzelf tekort doet!!

IBP verdient voor u meer geld dan ze kost, en hanteert daarbij het principe: No cure, no way! IBP helpt u eerst op de juiste koers en maakt zichzelf daarna overbodig!

Zo hoort volgens ons een adviseur te werk te gaan, met een no nonsense aanpak. IBP is uw sparringpartner, een meedenker, een praatpaal. IBP draagt de ideeŽn aan. U beslist. Goed overwogen. Want om u draait het. U bent de ondernemer.

Op basis van jarenlange praktijkervaring met de meest uiteenlopende projecten maakt IBP voor u een eenvoudig, efficiŽnt en objectief plan van aanpak. Daarmee kunt u als ondernemer gemakkelijk uit de voeten en u behaalt er direct veel voordeel mee.

Een beter fiscaal resultaat, een gunstiger financiering, een strakkere organisatie, een slimme deal met leveranciers, het aanboren van nieuwe markten . . . . IBP zorgt voor minder kosten en voor meer winst.

Bel of mail IBP vandaag nog. Het eerste gesprek is voor beide partijen vrijblijvend, dus om het financiŽle plaatje hoeft u het niet te laten.


Projecten

Drijvende kracht achter IBP is de heer Peter Goedbloed. Hij heeft in diverse werkkringen binnen het bedrijfsleven een brede ervaring opgedaan. Hij is in zijn lange carriŤre betrokken geweest bij de realisatie van tal van aansprekende projecten. Daarnaast heeft hij vele ondernemers in het MKB ondersteuning verleend.

Branche-organisaties
Na zijn periode als actief ondernemer in de autobranche is de heer Goedbloed werkzaam (geweest) bij diverse nationale en internationale branche-organisaties. Daarmee heeft hij een zeer ruime ervaring opgedaan met het behartigen van de belangen van ondernemers uit het Midden- en Klein Bedrijf. Het betreft hier een breed spectrum van belangen, op alle denkbare niveaus, van zowel de individuele ondernemer als van het collectief. Daaraan heeft hij ook zijn immens netwerk te danken.

Maatschappelijke erkenning, zelfregulering en een compleet nieuw imago zijn enkele belangrijke gerealiseerde abstracte doelstellingen. Verdere aspecten betroffen:
 • het mede-voorbereiden van een Europese Richtlijn;
 • het opzetten van automatisering op branche- en bedrijfsniveau;
 • de bemiddeling in de collectieve aankoop van producten en diensten;
 • het afsluiten van monstercontracten;
 • het opzetten van speciale branche-polissen w.o. bedrijfsaansprakelijkheid,
 • brandverzekeringen en productaansprakelijkheid;
 • het bevorderen van exportmogelijkheden

  Dit alles met het belang van de individuele ondernemer voorop!

  Auto Recycling Nederland BV
  De heer Goedbloed is ťťn van de bedenkers en mede-oprichters van deze wereldprimeur op het gebied van recyclingsystemen, waarbij verwijderingsbijdragen worden toegepast. Een lichtend voorbeeld voor de internationale overheid, het bedrijfsleven en de milieuwereld. Inmiddels wordt dit principe binnen Nederland ook in andere sectoren, zoals bruin- en witgoed, toegepast.

  BTW-margeregeling
  Als fervent voorvechter van deze regeling heeft de heer Goedbloed met het Ministerie van FinanciŽn een exclusieve en lucratieve regeling voor de autodemontagebranche, weten te bewerkstelligen.

  Veracom BV
  Initiatiefnemer (tezamen met Heymans de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij) en "opstart-directeur" van dit Waalwijks bedrijf waar, als enig bedrijf ter wereld, LPG-autotanks fabrieksmatig worden ontgast en het gas en de tanks gerecycled.

  Nederlandse Restwaarde Markt (NRM)
  Tezamen met het Verbond van Verzekeraars en enkele branchegenoten is de heer Goedbloed, namens de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), mede-oprichter van de stichting NRM, waarbinnen een hypermodern, op Intranettechnologie gebaseerd, veilingsysteem is ontwikkeld voor de afhandeling van voertuigen welke economisch dan wel technisch total loss zijn.

  Prezent Internet BV
  Mede-eigenaar en -oprichter van dit Internet bedrijf, waar websites worden gecreŽerd, gehost en beheerd.